h

SP start zorg meldpunt

SP Goirle start een zorg meldpunt om te weten hoe de veranderingen in de zorg binnen de gemeente worden ervaren door de inwoners.

Per 1 januari zijn taken als jeugdzorg, begeleiding en Wajong overgeheveld naar de WMO, waar de gemeentes nu over gaan. Daarnaast werd er gekort op het budget van huishoudelijke thuiszorg die de gemeente van het rijk ontvangt. Hoe gaat de gemeente Goirle met deze nieuwe situatie om en wat betekent het voor u als zorgbehoevende, zorgverlener of mantelzorger? Het gemeentebestuur geeft aan dat alles goed geregeld is. Maar is dat ook zo? Wij hebben namelijk enkele klachten binnen gekregen waardoor wij benieuwd zijn of dit ook bij u leeft. Alleen zo weten we of er structurele problemen zijn. Wij zijn benieuwd naar uw antwoorden op deze vragen.

De gemeente bepaalt welke zorg u nodig heeft aan de hand van een keukentafelgesprek met wellicht uw mantelzorger. Wij zijn benieuwd hoe u deze gesprekken ervaart worden en of de juiste oplossingen worden geboden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw verhaal te vertellen door dit meldpunt te starten.

De bedoeling is om de verhalen te bundelen en die, met eventuele verbeteringsvoorstellen voor het huidige beleid, aan het college aan te bieden. De berichten worden zorgvuldig en met respect behandeld door ons. Wij stellen prijs op contactgegevens  tenzij u anoniem wenst te blijven. De SP gebruikt contactgegevens alleen om contact met u te maken. Uw verhaal kunt u hieronder invullen. Ook kunt u verhaal doen via mail aan goirle@sp.nl of versturen via de post naar Saelde 18 5051WL te Goirle.

Bij voorbaat zeer veel dank.

Met een sociale groet,
SP Goirle

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier