h

Onze Mensen

Kandidaat raadsleden 2018

Foto: SP Goirle


1 Stijn van den Brekel (28)

Stijn is al vier jaar gemeenteraadslid en nu lijsttrekker. Hij is afgestudeerd als journalist. Stijn heeft de ziekte van Duchenne, waardoor hij in een rolstoel zit. Dat houdt hem niet tegen om op te komen voor Goirle en Riel. "Wij willen dat Goirle en Riel een gemeente is waar er kansen voor iedereen zijn en waar iedereen kan deelnemen aan de samenleving. Zonder financiële, sociale en fysieke drempels."


2 Deborah Eikelenboom (55)

Deborah heeft acht jaar ervaring als gemeenteraadslid. In het dagelijks leven werkt ze op de klantenservice van een kabelbedrijf en daarnaast als hondentrimster. Deborah is vrijwilligster in De Tuin in het centrum van Goirle en zet zich in voor vluchtelingen.


3 Eric Hoop (63)  

Eric is hoofd techniek in het CC Jan van Besouw. Daarvoor had hij een kindertheater, was hij zanger in een soulband en muziekinstrumentmaker. Kortom een man met hart voor de cultuur. Als raadslid zal hij zich hier dan ook krachtig voor inzetten.


 

4 Geert Wassing (55)

Geert is een geboren en getogen Goirlenaar. Hij heeft 25 jaar ervaring in de zorg in deverse functies. Hij werkt nu als leraar binnen het MBO. "We moeten meer zorgen voor elkaar en de overheid moet het voortouw daarbij nemen.
Bijvoorbeeld door ruimte te bieden aan mantelzorgers."


5 Jan van den Brekel (66)

Gepensioneerd en actief als vrijwilliger bij Potpourri en Broaipanneke. Jan is mede initiatiefnemer voor een woongroep voor ouderen in Goirle. Daarom zet hij zich in voor meer sociale huurwoningen en voor elkaar wonen.


 

6 Marc de Rooij (44)

Marc werkt bij een lokale winkel voor babyartikelen. Het is een winkel met een sociaal hart, want ze begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij zet zich op zijn werk in voor deze mensen, en wil dat ook daarbuiten doen.


7 Agnes Vugts
8 Ans Brouwers
9 Johanneke van Amelsfoort
10 Miek Koeleman - van Ostaden
11 Hanneke van Hest
12 Willem van Ostaden
13 Gerard Koeleman

 

U bent hier