h

Nieuws van de afdeling

20 mei 2019

23 mei bent u de baas

Foto: SP

23 mei zijn de Europese verkiezingen, dan stemt u voor welke kant het met de EU op moet. De SP wil niet uit de EU  maar wil ook geen Europese superstaat. Wij zien wel de voordelen van de EU doordat wij al meer dan 60 jaar vrede en welzijn hebben in Europa. Het is echter sinds jaren 90 uit de hand gelopen, nu hebben multinationals en bestuurders met extreme salarissen de macht in Brussel. Het zal duidelijk zijn dat de SP de huidige EU afwijst. 

Lees verder
2 mei 2019

DEBORAH LOOPT MEE IN DE NACHT VAN DE VLUCHTELING

Ons raadslid in Goirle Deborah Eikelenboom loopt op de nacht van 15 en 16 juni 40 km van Nijmegen naar Arnhem in de Nacht van vluchteling. 

Lees verder
27 april 2019

Info avond SP over Europa met Jannie Visscher

Foto: SP

Woensdag 8 mei komt Jannie Visscher de nummer 2 van de SP lijst voor de Europese verkiezingen van 20.00 tot 22.00 uur in het cc Jan van Besouw. De SP is voor Europese samenwerking maar tegen een Europese superstaat. Wat wil de SP wel en niet Europees regelen? Wat wil de SP met de Euro en arbeidsmigratie? Dat vertelt Jannie Visscher u dan in Goirle.

Lees verder
19 maart 2019

SP biedt 736 handtekeningen voor herstel buslijn 2

Foto: SP

De SP heeft maandag 18 maart JL. samen met enkele buurtbewoners uit de Hellen 736 handtekeningen aangeboden aan wethouder Poos. De wethouder gaf aan dat de ambtenaren dinsdag 26 maart a.s een gesprek met Ariva hebben. Dus het is op tijd.

Lees verder
12 maart 2019

SP gaat petitie Buslijn 2 aanbieden

18 maart om 16 uur gaat SP Goirle de handtekeningen van de petitie ‘Buslijn 2 in Goirle moet in zijn oude staat terug’ aanbieden aan wethouder Poos. Dit doet de partij samen met de buurtbewoners van de Hellen en de Nieuwe Erven en het Brabantse SP- statenlid Willemieke Arts van Brabant. De SP heeft tot nu toe zo’n 710 handtekeningen opgehaald.

Lees verder
9 maart 2019

Verkiezingsavond Provinciale Staten op 11 maart

De politieke partijen in Goirle organiseren met elkaar een verkiezingsavond op maandag 11 januari vanaf 20.00 uur in de kapel van het Cultureel Centrum Jan van Besouw. De bestuurders van de Goirlese politieke partijen werken al langer samen in de Werkgroep Goolse Democratie onder andere voor de Dag van de Democratie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier