h

Nieuws uit 2013

10 december 2013

SP Goirle doet mee met de verkiezingen

De SP doet definitief mee met raadsverkiezingen in Goirle met een vertrouwde kandidatenlijst. Fractievoorzitter Deborah Eikelenboom is lijsttrekker en raadslid Arno de Laat staat op plaats twee. Zowel de SP-leden in Goirle als het partijbestuur heeft deelname aan de verkiezingen goedgekeurd.

Lees verder
27 november 2013

Bestuur verwelkomt twee nieuwe leden

Tijdens de ledenvergadering van SP Goirle zijn twee nieuwe mensen toegetreden tot het afdelingsbestuur Peter Koeleman en Kees Joosten. Er werd wel afscheid genomen van Arno de Laat als bestuurslid van het afdelingsbestuur. Arno blijft zich wel inzetten als actief SP -lid bijvoorbeeld in de functie van raadslid in de Goirlese gemeenteraad.

Lees verder
12 november 2013

Begroting 2014

Het pleidooi van onze fractie-voorzitter Deborah Eikelenboom

Lees verder
9 november 2013

“Zonder thuiszorg geen sociale contacten”

“Als Wilma er niet was dan zou ik geen sociale contacten onderhouden omdat het huis te vies is.” Dat zal gebeuren als Catharine geen thuiszorg meer krijgt van Wilma. Het kabinet is van plan om 40 procent van de ouderen, gehandicapten en chronisch zieken zoals Catharine geen huishoudelijke thuiszorg meer te geven. Daardoor verliezen 56.000 thuiszorgmedewerkers hun baan. Wilma en Catharine vertellen wat de thuiszorg voor hun leven betekend.

Lees verder
7 november 2013

Stilte voor de verkiezingen

De laatste begrotingsvergadering van de huidige raad was afgelopen dinsdag geen vuurwerk. Het was stilte voor de storm dat gemeenteraadsverkiezingen heet. Het grootste punt voor de SP was de herinrichting van de raadszaal dat 170.000 euro gaat kosten dat leverde nog wel wat vuurwerk op.

Lees verder
21 oktober 2013

SPreekuur op straat: Grote zorgen om de zorg en meer betaalbare woningen in Goirle

Op zaterdag 19 oktober stonden we met de tomatensoepexpress in het centrum van Goirle voor het spreekuur op straat. Met een heerlijk herfst zonnetje was het aangenaam vertoeven en met een kopje soep in de hand gingen we met mensen in gesprek over het wel en wee in Goirle of daar buiten. Soep op straat was nog wel wat onwennig voor veel mensen maar een praatje over de politiek dat ging een stuk gemakkelijker.

Lees verder

Pagina's

U bent hier