h

Nieuws uit 2008

10 december 2008

Gemeente Goirle, maak werk van vuurwerk!

In het Brabants Dagblad van 6 december jl. stond dat Goirle dit jaar vuurwerkvandalisme wil voorkomen.
Daarvoor heeft de gemeente een tweeledige aanpak voor ogen. Een campagne met flyers, posters en voorlichting op scholen, en het weghalen van straatmeubilair. Dit alles om de situatie van vorig jaar te voorkomen.

Lees verder
26 november 2008

Pak de Bus terug

De SP vraagt zich af waarom een groot gedeelte van Goirle niet in het openbaarvervoersplan is opgenomen. In het Goirles Belang van 8 oktober jl. hebben wij aandacht gevraagd voor het feit dat er geen bushalte is bij het verpleeghuis Sint Elisabeth, de verzorgingsflat Bergvenne, de Hovel en het Cultureel Centrum Jan van Besouw.

Lees verder
9 november 2008

PAK DE BUS TERUG!

De Hovel en het CC Jan van Besouw hebben een flinke opknapbeurt gehad. Er is volop aan de auto gedacht, je kunt immers onder het winkelcentrum parkeren. De SP Goirle vindt het wel vreemd dat er nergens een bus stopt. Een heel centrum vernieuwd, maar nergens een halte. Terwijl overal in Nederland het openbaar vervoer voorrang krijgt.
Het is immers gemakkelijk en milieuvriendelijk.

Lees verder
25 juni 2008

Red biodiversiteit in Brabant

Countdown 2010

Lees verder
7 mei 2008

Afval, het blijft een probleem...

Er worden miljoenen verdiend met het ophalen van ons afval. Het wordt soms verkocht aan andere landen, of naar ontwikkelingsgebieden verscheept om te recyclen of domweg te storten. En altijd krijgt u als burger te horen dat u als vervuiler moet betalen.

Lees verder
9 april 2008

Kunst moet wel bereikbaar zijn!

Burgemeester Machteld Rijsdorp heeft op 28 maart om 19.30 uur in het gemeentehuis de expositie “Different Worlds” geopend. Er is werk te zien van Suus Suiker. Volgens het persbericht werd de opening muzikaal omlijst door de pianist Jakub Karczewski. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Tot zover de berichten in de media.

Lees verder

Pagina's

U bent hier