h

Nieuws uit 2010

6 december 2010

Hart voor de Hovel

Op zaterdag 4 december stonden we op de Hovel om te horen wat mensen van ons nieuwe winkelcentrum vinden dat 3 jaar geleden werd geopend, en waar we steeds meer leegstand zien. Is het de schuld van de economische recessie of is de voorspelling van de SP uitgekomen, dat Goirle een veel te grote jas heeft aangetrokken. Is de regiofunctie mislukt? Maar de belangrijkste vraag was hoe we de Hovel aantrekkelijker kunnen maken. In het volgende verslag zijn veel gehoorde en opmerkelijke reacties verwerkt, dat betekent niet dat de SP die mening altijd deelt.

Lees verder
2 december 2010

Hart voor de Hovel

De Hovel, ons nieuwe winkelhart ,
ging een paar jaar geleden feestelijk van start.
Veel mensen kwamen toen nieuwsgierig kijken,
maar nu lijken ze de Hovel te ontwijken.
En de ondernemers aldaar, hebben het bijzonder zwaar.

Lees verder
1 december 2010

Ook SP Goirle was aanwezig bij manifestatie 'Armoede werkt niet'.

Bij binnenkomst werden we ontvangen door SP tomaten en PvdA rozen. Want deze manifestatie werd georganiseerd samen met de PvdA, maar ook FNV en de CG-raad. Dit alles was tegen de onbeschaafde bezuinigingen op de WaJong en in de Sociale werkplaats waar 30.000 banen verdwijnen.

Lees verder
17 november 2010

Nieuwe verkiezingen, nieuwe kansen!

De afgelopen Tweede Kamer verkiezingen heeft Emiel Roemer omschreven als verlies met een gouden randje. En terecht, niemand had verwacht dat de SP zo goed uit de bus zou komen.

Lees verder
17 november 2010

5 minutenpraatje SP

Voorzitter, voor ons ligt de begroting van 2011. De SP spreekt haar teleurstelling uit over deze begroting, het college kijkt teveel achterom en te weinig vooruit.

Lees verder
4 september 2010

21 september: discussieavond Veiligheid in Goirle

Alle leden zijn uitgenodigd op dinsdagavond 21 september over de veiligheid in Goirle.

Lees verder

Pagina's

U bent hier