h

Nieuws uit 2011

11 december 2011

Armoede werkt niet! Rutte premier van de rijken.

Armoede werkt niet!
Onze raadsleden Deborah Eikelenboom en Arno de Laat waren bij de manifestatie 'Armoede werkt niet ' op 10 december in Den Bosch. De manifestatie werd georganiseerd door SP, PvdA, Abvakabo, FNV Bondgenoten en anderen.

Lees verder
10 november 2011

SP het jasje van deze begroting zit erg strak

Goirle -“Het jasje van deze begroting zit erg strak en de schoenen knellen op de verkeerde plek, dat beloofd pijnlijke blaren als we daarmee verder lopen”, zo begon Deborah Eikelenboom tijdens de behandeling van de Begroting 2012 in de raadsvergadering van 8 november jl. Het college laat volgens de SP weinig ruimte vrij voor sociaal beleid.

Lees verder
10 november 2011

SP motie voor armoedebestrijding

Motie art. 35 RvO

Lees verder
22 september 2011

Raad Goirle wil geen opslag kernafval

Een motie van de SP tegen de opslag van kernafval in de regio rond Goirle is tijdens de raadsvergadering van 21 september 2011 aangenomen.

Lees verder
18 september 2011

Handschoenen actie SP-Goirle groot succes

Zaterdag 17 september kwam de SP-Goirle in actie voor de mensen van de sociale werkplaatsen. Het kabinet VVD/CDA wil hard bezuinigen op mensen die een beschutte werkplek nodig hebben, tienduizenden van deze mensen zullen in een uitkering belanden, zonder toekomst perspectief, gedoemd tot uitzichtloze armoede. Ook andere gesubsidieerde banen in re-integratie trajecten moeten van dit kabinet verdwijnen.
Handschoenenactie

Lees verder
12 september 2011

Wat vindt u van het kabinet?

Mark Rutte, hadden we ooit gedacht dat hij minister president zou worden toen hij een paar jaar geleden als grote verliezer naast Rita Verdonk stond? Maar tijden veranderen, Nederland vond hem opeens de frisse man, de optimist die wel van een feestje houdt. En dat optimisme konden we best gebruiken in sombere tijden, dachten veel mensen bij de laatste verkiezingen. Maar hoe optimistisch bent u over de plannen van dit kabinet?

Lees verder

Pagina's

U bent hier