h

Geen beton in de groene long!

23 augustus 2007

Geen beton in de groene long!

VOOR BEWONERS GRENZEND AAN HET BOSPLANTSOEN
Nu de zomervakantie er bijna opzit gaan we door met de actie.
Geen Beton in de Groene Long !!
We gaan onze aandacht nu vooral richten op het bosplantsoen gelegen achter de Dieze, Wit Hollandven en Baarsven.De gemeente is van plan dit bosplantsoen te offeren voor rijtjeswoningen.

Tijdens het bezoek van onze bestuurders op 16 juni j.l. hebben bewoners duidelijk hun ongenoegen over dit plan uitgesproken,ook enkele bestuurders bleken zo hun twijfels te hebben. De verwachting is dat de gemeente spoedig een definitieve beslissing zal nemen, het is daarom van groot belang dat we juist nu doorgaan met de actie.
Dat kan alleen met uw steun !!

Voor de vakantie deden we aan alle bewoners grenzend aan het bosplantsoen een oproep om een persoonlijke brief te schrijven waarom het bosplantsoen moet blijven.
Zo willen we onze bestuurders duidelijk maken dat het bosplantsoen meer is dan een onderdeel van de begroting. Wonen in het groen is een beleving !!
U kan dat duidelijk maken door uw ervaringen op papier te zetten. Een korte of lange brief dat maakt niet uit, wat telt is de boodschap aan onze gemeente.
Wat groen is moet groen blijven! Kom in actie nu het nog kan.
Als u de extra nieuwsbrief kwijt bent kunt u deze nalezen op onze website.

Bewoners hebben hun steun toegezegd en tal van reacties zijn al binnen.
Zodra de gemeente bestuurders terug zijn van vakantie zullen we een afspraak maken met wethouder van Eijkeren om uw brieven te overhandigen.Naast de brieven zijn er nog veel handtekeningen die we dan ook zullen overhandigen. U als bewoner bent van harte welkom om met ons mee te gaan.Laat het ons telefonisch weten als u mee wilt,dan geven wij u datum en tijd door zodra deze bekend zijn.

Bent u door de vakantie vergeten een brief te schrijven of heeft u het druk gehad? U kunt nog steeds meedoen.Richt uw brief aan wethouder R.van Eijkeren en lever deze uiterlijk op 23 Augustus in bij de vrienden van de Groene Long, de Dieze 16 a
Wij rekenen op uw enthousiaste medewerking want het gaat om uw woonomgeving en alleen u kan deze actie tot een succes maken, dus doe mee !!

Met vriendelijke groeten,
Vrienden van de Groene Long en SP-Goirle

U bent hier