h

Strijd voor thuiszorg

14 januari 2013

Strijd voor thuiszorg

SP Goirle voert samen met SP Tilburg en medewerkers van Thebe actie tegen het afschaffen van 75 procent van de huishoudelijke zorg. Ouderen en gehandicapten moeten die zorg zelf gaan betalen. Naar verwachting gaan 58.000 banen in de thuiszorg verdwijnen. Duizenden ouderen en gehandicapten zullen het in de toekomst zonder deze zorg moeten doen en dreigen hun vertrouwde hulp te verliezen. U kunt ons helpen als u tegen deze onmenselijke gevolgen van deze bezuinig bent.

Dat kan door de petitie ‘Strijd voor thuiszorg’ te ondertekenen op de site van AbvaKabo FNV: http://www.strijdvoorthuiszorg.nl/forms/petitie/.
Deze petitie wordt op maandag 4 februari in Nieuwegein tijdens een grote manifestatie aangeboden aan de regering. De SP en het actiecomité steunen deze actie en roept u op om zich massaal hiervoor aan te melden. Dat kan via http://www.strijdvoorthuiszorg.nl/nieuws/2013/01/02/actiebijeenkomst-strijd-voor-thuiszorg/ Bij voldoende aanmeldingen wordt er vanuit SP Tilburg vervoer geregeld. Houdt de SP website en http://www.strijdvoorthuiszorg.nl goed in de gaten.

U bent hier