h

Start campagne in Jan van Besouwhuis

14 januari 2014

Start campagne in Jan van Besouwhuis

OP 19 maart 2014 kiezen we onze nieuwe gemeenteraad. De verkiezingscampagne start 22 januari met een presentatie van de kandidaten en het verkiezingsprogramma van alle politieke partijen, dus ook de SP is aanwezig. Dit zal plaatsvinden in het Jan van Besouw om 20.00 uur.

Wat mogen we van de partijen verwachten in de komende campagneperiode? Welke politieke en maatschappelijke issues stellen de partijen centraal in hun programma’s? En wie zijn de mensen die namens de partijen het verschil gaan maken? De avond is in de vorm van een talkshow onder leiding van Paul Cornelissen, directeur van C.C. Jan van Besouwhuis. Deze avond wordt muzikaal omlijst door cursisten en docenten van Factorium Goirle en is gratis toegankelijk voor alle belangstellende bewoners van Riel en Goirle.

Donderdag 13 maart zal ook het lijstrekkersdebat in het Jan van Besouwhuis plaatsvinden net als de uitslagenavond woensdag 19 maart.

Reacties

Hallo beste SPers. Om het beestje bij de juiste naam te noemen. We spreken tegenwoordig niet meer van het Jan van Besouwhuis of het CC Jan van Besouwhuis. De juiste naam is Cultureel Centrum Jan van Besouw. Oftewel CC Jan van Besouw.

Groet
Eric

Reactie toevoegen

U bent hier