h

SP-STEMMERS BEDANKT

20 maart 2014

SP-STEMMERS BEDANKT

SP-stemmers bedankt voor 1606 stemmen die u ons gegeven heeft. Het heeft ons een derde raadzetel op geleverd.

Deze derde zetel heeft ons een nieuw raadslid opgeleverd Stijn van den Brekel. Verder zitten Deborah Eikelenboom en Arno de Laat opnieuw in de raad. Heel bewonderend is dat Eikelenboom de kandidaat is van alle partijen met de meeste stemmen 1138. 

Voor de volledige uitslagen zie deze link.

Reacties

Mooie uitslag. En ik heb meteen al een klus. Kunnen wij als SP ervoor zorgen dat de gemeente Goirle in navolging van de gemeente Nijmegen als gemeente aangifte tegen Wilders gaat doen? Morgen om 11.30 lopen burgemeester en wethouders van Nijmegen van het stationsplein naar het politiebureau om aangifte tegen Wilders te gaan doen. Ik zou het niet meer dan logisch vinden dat ook onze gemeente hiertoe bereid moet zijn. Groet Eric

Geweldig!!! Toch een stuk waardering voor het werk dat door de raad verzet is.

Heel erg bedankt voor de cadeaubon, Ik was blij verrast en tegelijkertijd voelde ik mij bezwaard omdat mijn inbreng/hulp maar klein is geweest.

Voor de nieuwe raadsperiode wens ik jullie drie heel veel succes want er gaat met alle veranderingen en bezuinigingen heel veel werk komen.

Hoe klein ook mijn bijdrage soms kan zijn, ik wil me wel blijven inzetten voor de SP. Ik troost me met de gedachte dat alle beetjes mogelijk helpen.

Reactie toevoegen

U bent hier