h

SP Goirle steunt twee goede doelen tegelijk

24 december 2014

SP Goirle steunt twee goede doelen tegelijk

Tijdens de actie Ons glazen huis in Goirle voor de landelijke actie van Serious Request heeft SP Goirle een veiling gewonnen. Ze boden op het artikel Een lunch met het college van Burgemeester en wethouders. SP heeft dit binnen gehaald voor de minima in Goirle die vanwege hun draagkracht niet aan de veiling deel konden nemen.

Het doel is dus om mensen met een kleine beurs met de bestuurders van Goirle in contact te brengen. Zij kunnen hun persoonlijke verhaal delen met de beleidsmakers en kennis maken met de Goirlese politiek.

De SP heeft hiermee tegelijkertijd de actie gesteund van Serious Request voor de vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Ons glazen huis in Goirle heeft in totaal 35.000 euro opgeleverd. De SP Goirle is blij daar 280 euro aan bijgedragen te hebben.

U bent hier