h

Kiezers bedankt voor uw stem

20 maart 2015

Kiezers bedankt voor uw stem

Foto: SP

De SP is tijdens de provincialen Statenverkiezingen qua stemmenaantal de grootste partij van Goirle geworden met 17,7 procent van de stemmen. In Hilvarenbeek is het ook goed gegaan daar is de partij derde geworden met 14,2 procent. SP Brabant en SP Goirle zijn zeer dankbaar voor uw stem en het vertrouwen dat u onze kandidaten heeft gegeven. 

De drie kandidaten op de kieslijst uit Goirle zijn niet gekozen in de staten maar zijn blij met uw steun. De drie gemeenteraadsleden Stijn van den Brekel, Deborah Eikelenboom en Arno de Laat, zij hebben opeenvolgend 155, 108 en 63 stemmen gehad. Met uw stem zijn we nog meer gemotiveerd om ons in te zetten voor een groen en een sociaal Goirle en Hilvarenbeek. Wilt u ons daarbij helpen, ga naar https://sp.nl/doe-mee. Nogmaals dank voor uw vertrouwen. 

Reactie toevoegen

U bent hier