h

SP organiseert een politiek café met Ronald van Raak

2 september 2015

SP organiseert een politiek café met Ronald van Raak

De SP organiseert op 11 september in de Gouden Carolus in Hilvarenbeek een politiek café. De hoofdgast is SP Tweede Kamerlid en oud-Bekenaar Ronald van Raak. Hoe vergaat het de oud-Bekenaar in de Tweede Kamer? Het gespreksonderwerp is de inhoud van zijn nieuwe boek “Op zoek naar ons”. Ronald vertelt daarin over de crisis van het neoliberalisme en nieuwe tegenstellingen in de politiek. We dagen Ronald uit antwoorden te geven op de vragen die hij stelt in zijn boek.

Met onze kritische blik op neoliberalisme en kapitalisme heeft SP als tweede gast Wil Heeffer uitgenodigd om zijn analyse in zijn boek “Hoelang pikken we het nog?” uiteen te zetten. Wil Heeffer heeft met politieke onafhankelijkheid eigen opvattingen over kapitalisme en samenleving. Wil heeft veel reiservaring waardoor hij zijn ideeën met voorbeelden uit de praktijk kan onderbouwen.

We willen verkennen waarin onze gasten, de twee filosofische denkers, raakvlakken en verschillen van mening hebben. We zorgen ook voor wat luchtigheid tussen de gesprekken door.

Wij hopen u te mogen ontvangen vanaf 20:00, inloop vanaf 19:30, in de Gouden Carolus aan de Gelderstraat 20 in Hilvarenbeek. De eerste kop koffie schenkt de SP u.

Reactie toevoegen

U bent hier