h

SP haalt veel verhalen op in de Wildackers

6 december 2017

SP haalt veel verhalen op in de Wildackers

Foto: SP

SP Goirle hield 18 november een buurtactie in de wijk Wildackers. Ze vroegen de mensen over hun tevredenheid van de buurt. De voornaamste behoefte waren speelplekken en hondenuitlaat plekken op het Van Hogendorpplein.

Reden van de actie was dat de SP in nabijgelegen stemlokalen veel stemmen kreeg bij laatste verkiezingen. Het waren volgens de partij ook fijne en nuttige gesprekken met zeer open mensen. De voornaamste kritiek was hard rijden van auto’s en hondenpoep.

De partij gaat de formulieren die opgehaald zijn analyseren en kijken of ze actie gaat ondernemen op de opmerkingen. Voor de partij smaakt het wel naar meer. Wie weet komt de partij naar u binnenkort.

Reactie toevoegen

U bent hier