h

Wat te doen met het Van Hogendorpplein?

5 december 2018

Wat te doen met het Van Hogendorpplein?

 “Wat te doen met het Van Hogendorpplein?” Dat gaat de SP met de buurt rondom het Van Hogendorpplein zaterdag 8 december onderzoeken.

Vorig jaar hield de SP een buurtonderzoek in buurt de Wildacker. Veel gehoorde punten waren gebrek aan speelplaatsen en/of honden uitlaatplaatsen. Onze conclusie het Van Hogendorpplein is daarvoor een geschikte plek is. Wat nu een leeg grasveld is, waar veel meer mogelijkheden zijn. ‘

Wij willen samen met de buurt vragen hoe het plein mooier en nuttiger ingericht kan worden. Daarvoor houden we nu een enquête over het plein. Daarvoor gaan we de buurt in op 8 december. Alle hulp van u om het plein mooier te maken, is welkom. Zodat het echt een plan van de buurt wordt. De SP helpt daar graag bij.

Verzamelen om 11 uur bij de Wildacker. U kunt uw aanmelden via goirle@sp.nl of 013-5342970

Reactie toevoegen

U bent hier